ŠTO OČEKIVATI OD NAŠE SURADNJE?
“Prava poruka” u svome radu njeguje prije svega prijateljski, otvoren i suradnički pristup kao osnovu za kvalitetne rezultate rada. Želite li svladati tremu i nelagodu od izlaganja pred drugima, ne bojte se, uvijek ima i težih slučajeva koji su postali uzorni i spretni u razvoju komunikacijskih vještina jer “govornikom se ne rađa”, već postaje. 
Ne znate uvijek kako sročiti ono što mislite ili stvoriti strateški sadržaj koji će naglasiti Vaš rad, misije i vizije, slobodno se prepustite našim procjenama.
Imate li nedoumice oko toga kako razvoj pojedinih elemenata iz komuniciranja s javnošću može povoljno utjecati na cjelokupnost Vašeg poslovanja, rado ćemo Vas savjetovati i podučiti osnovama kvalitetnog upravljanja komunikacijskim procesima i njihovim dugoročnim benefitima prema definiranim potrebama. 
I još mnogo toga.
Zanimljivoga :).
BLOGNASLOVNA

SAVRŠENA RAVNOTEŽA: KREATIVNOST, OTVORENOST I PROFESIONALNO ISKUSTVO

Na prvom mjestu su nam ugodna i protočna radna atmosfera, fokusirano stvaranje odličnih rezultata te oslanjanje na mnogobrojne primjere iz dosadašnje radne prakse. Međutim, ne manje važna je i otvorenost u potrazi za uvijek boljim rješenjima. Volimo učiti!

business meeting

Usluge:

ANALIZA MOGUĆNOSTI I FORMIRANJE KLJUČNIH PORUKA

Svaki klijent, pojedinac ili organizacija, imaju svoje zakonitosti poslovanja koje variraju u odnosu na interno i eksterno okruženje te uočene slabosti ili snage. „Prava poruka“ vam pomaže aktivirati snage, umanjiti slabosti te sve skupa formirati u jasne, implementirajuće i autentične ključne sadržaje.

RAZRADA TAKTIKA, ALATA I STRATEGIJA ZA KOMUNICIRANJE S JAVNOŠĆU

Kako razmišljati medijski te komunicirati točno ono što vi želite i kanalima koji su vam na raspolaganju? Kako na najbolji način pristupiti medijima i javnosti? Kako se snaći u nezgodnim situacijama, tzv. krizama i iz njih izvući maksimum te otkriti takvog komuniciranja? Kako uspješno stvoriti vlastiti ili komunikacijski standard cijele organizacije? Ovdje smo da vam pomognemo u traženju onih odgovora točno po mjeri koju trebate.

KOMUNIKACIJSKI TRENINZI

Svatko je komunikator u nastajanju. Među mnogim pristupima u razvoju pojedinačnih komunikacijskih vještina koje su zastupljene na tržištu, „Prava poruka“ nudi pomoć kod razvoja vlastitog komunikacijskog stila koji u najvećoj mjeri poštuje govornika/komunikatora/pošiljatelja poruke. Oslanjamo se na klasična znanja i zakonitosti govorništva te ih povezujemo sa suvremenim komunikacijskim okruženjima kako biste u njima zablistali bilo da se radi o javnim nastupima, prezentacijama, stvaranju kontakta s bilo kojom vrstom publike.

ONLINE EDUKACIJE ZA POTICANJE I RAZVOJ GOVORNIČKO – KOMUNIKACIJSKIH VJEŠTINA ZA DJECU I ODRASLE 

Hrabra, autentična i asertivna komunikacija današnja su obaveza svakog čovjeka. S druge strane, tu je i komunikacijski potencijal djece i mladih koje je uputno što ranije uvesti u svijet argumentiranog izražavanja, uvažavanja neistomišljenika te učinkovitog komunikacijskog suprotstavljanja prijetećim situacijama iz života ili života na internetu.

ONLINE EDUKACIJE ZA UPRAVLJANJE OSTALIM ELEMENTIMA U KOMUNIKACIJI S JAVNOŠĆU

Tzv. visoki PR kao opravdano zaseban produkcijski odjel ili usluga velikih agencija za velike tvrtke često je jedina slika koju vezujemo uz razvoj komunikacije s javnošću. Međutim i svaka manja organizacija može imati svoje „male“ i uređene strategije za komuniciranje s javnošću, Njihovom se pravilnom provedbom mogu kvalitativno i dojmovno nadograditi temeljne ideje poslovanja u javnosti, istaknuti vrijednosti i izgraditi čvrsti i kvalitetni odnosi sa zajednicom.

IZRADA NOVINARSKIH FORMI I RAZVOJ SADRŽAJA

Jasno strukturirana misao je pola posla. Druga polovica je dobro napisana riječ. Pomažemo u spajanju dviju polovica i traženju najboljih rješenja.